Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD Partener PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER http://liliac.com/ro/ PARTENER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT
ZF DIGITAL SUMMIT este evenimentul care reuneşte an de an pe scenă cei mai importanţi lideri ai economiei digitale din România, şi în cadrul căruia sunt discutate cele mai importante teme ale momentului şi anticipate cele mai importante tendinţe de pe piaţă.
 
Un eveniment care pune în prim plan dezbaterile autentice, schimburile de idei şi discuţiile directe, ZF DIGITAL SUMMIT este conferinţa care oferă audienţei ocazia de a asista la o analiză concentrată a industriei IT&C în România, alături de cei mai importanţi lideri ai săi.
 
ZF DIGITAL SUMMIT este evenimentul care aduce an de an pe scenă şi liderii industriei de telecomunicaţii şi multimedia - “inima” economiei digitale locale - în cadrul unor dezbateri care în care sunt evidenţiate planurile strategice de viitor ale companiilor.
 
Vei pleca cu idei noi, contacte şi o mai bună înţelegere a actiunilor ce trebuie întreprinse AZI pentru a asigura viitorul de MÂINE al business-ului tău.
 

Dacă eşti:

 

Business Lider-  Întâlneşti parteneri de afaceri şi beneficiezi de oportunităţi de networking de neegalat

 

Antreprenor- Îţi împărtăşeşti  ideile cu colegi şi investitori şi le transformi în afaceri profitabile

 

Advertiser- Explorezi cele mai recente tendinţe şi interacţionezi cu potenţiali clienţi

 

Specialist în marketing- Afli cum se utilizează cele mai recente instrumente pentru a obţine un avantaj competitiv

 

Nu trebuie sa lipsesti la ZF Digital’17!

Află mai multe
SPEAKERI