Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT
ZF Health&Pharma 2022. Este timpul investiţiilor în Sănătate!
Cum mobilizăm resurse publice şi private pentru un act medical de calitate şi cum eficientizăm cheltuirea banilor?
 
 
Ziarul Financiar ajunge a cea de-a 11-a ediţie a summitului ZF Health&Pharma, cel mai important eveniment din zona de business medical.
Ediţia din 2022 se axează pe două teme mari: nevoia de finanţare, atât din spitalele de stat, cât şi din cele private, din domeniul farmaceutic, dar şi cheltuirea eficientă a banilor care intră în sistem.
Ultimii doi ani care au scos la suprafaţă limitele sistemului sanitar au arătat că nevoia de investiţii care să ajute medicii şi pacienţii nu mai poate fi amânată.
Pacienţii români merită să fie trataţi cu decenţă, să primească ce au nevoie pentru sănătatea lor, de la medicamente, la acces la terapii noi sau la echipamente prin care să descopere la timp afecţiunile.
 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali