Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF High-Tech Innovation Summit 2019 ed.1

 

ZF High-Tech Innovation Summit 2019 ed.1

 

ZF HI-TECH Innovation Summit îşi propune să ofere un mix între dezbateri, prezentări & demonstraţii de soluţii şi workshop-uri care să le ofere participanţilor ocazia să afle cum se pot folosi de tehnologie, şi cum au făcut-o deja alte companii, pentru a-şi atinge obiectivele de business.

Dezbaterile / discuţiile în paneluri vor fi concentrate pe tehnologii, soluţii, modalităţi de implementate, diferite metode de abordare a unor proiecte de transformare digitală, şi vor urmări să răspundă întrebărilor pe care şi le pun companiile interesate de asemenea investiţii.

Prezentările şi demonstraţiile de soluţii din cadrul evenimentului sunt proiectate să le ofere producătorilor & integratorilor posibilitatea de a-şi expune abordarea în cazul diferitor tipuri de proiecte de digitalizare.

Workshop-urile reprezintă o oportunitate de a aborda în detaliu diferite soluţii şi tehnologii şi de a răspunde întrebărilor adresate de participanţi.

Dacă, pentru export, românii lucrează la unele dintre cele mai spectaculoase proiecte derulate la nivel  global -maşini autonome, roboţi software, soluţii de protecţie cibernetică-pe plan intern, adopţia noutăţilor tehnologice evoluează într-un ritm mai lent.

Piaţa internă de soft şi de servicii de IT a îngheţat de mai mulţi ani de zile  în jurul valorii de un miliard de euro.

Industria de înaltă tehnologie în România - 100.000 experţi, peste 4 md. Euro

România este unul dintre centrele de inovaţie hi-tech europene cu o excelentă reputaţie, care atrage constant noi jucători pe piaţă.

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali