Conferinţe
Parteneri
 • BCR
  BCR

 • Deloitte
  Deloitte
  PARTENER

  Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din ţara noastră şi oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii SCA, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesionişti

   

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  PARTENER BRONZE

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din peste 150 de avocaţi, consultanţi fiscali şi consilieri în proprietate intelectuală. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

   

 • Roca
  Roca
  PARTENER

  ROCA este prima soluţie pentru relansarea companiilor aflate într-un impas şi consolidarea afacerilor româneşti.

  Soluţie adaptată mediului de business, ROCA este prima platformă de investiţii şi management care identifică brand-uri româneşti cu potenţial de creştere, cărora le asigură o structură stabilă şi o dezvoltare sănătoasă. Pentru consolidarea acestor companii, care se lovesc de provocări financiare, de creştere sau de succesiune în business, ROCA plasează eficient resursele aduse de investitori.

  ROCA ajută la consolidarea acţionariatului, reconfirmarea credibilităţii pe piaţă şi creează cadrul în care compania să îşi păstreze identitatea brand-ului şi viziunea. Mai mult, ROCA liberalizează expertiza oferind acces la un marketplace în care valoarea adăugată este colectivă: în comunitatea de investitori şi antreprenori, fiecare membru beneficiază de cunoştinţele celorlalţi.

  ROCA înţelege să identifice oportunităţi acolo unde alţii văd riscuri şi oferă premisele contribuţiei la îmbunătăţirea mediului economic naţional prin investiţii strategice făcute în brand-uri româneşti.

 • Ana Hotels
  Ana Hotels
  PARTENER

 • Terapia
  Terapia
  PARTENER BRONZE

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali