Conferinţe
ZF MOBILIO '16 - ACREDITARE PRESA

Jurnaliştii care doresc să se acrediteze la eveniment sunt rugaţi să trimită un e-mail către manuela.panescu@m.ro, care să conţină următoarele date: nume, adresa de e-mail şi număr de telefon, publicaţia reprezentată.

Accesul presei este permis gratuit la eveniment sub condiţia înregistrării, a acceptării termenilor şi condiţiilor de participare stabilite de către organizatori şi a confirmării acreditării de către organizatori.

Numărul de acreditări media pentru ZF Mobilio ’16 este limitat.

Termeni şi condiţii pentru participarea gratuită a media la ZF Mobilio’ 16:

  • Înregistrarea audio şi video a conferinţei nu este permisă, conţinutul generat în cadrul evenimentului fiind protejat de copyright. Publicarea unor transcrieri integrale ale dezbaterilor din cadrul evenimentului nu este permisă, în condiţiile în care considerăm că acestea sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală.
  • Declaraţiile făcute pe scenă în cadrul evenimentului de către speakeri pot fi utilizate pentru articole, ştiri şi alte materiale jurnalistice însă doar cu condiţia menţionării în cadrul materialelor a faptului că declaraţiile au fost realizate în cadrul conferinţei ZF Mobilio ’16 sau în cadrul unei conferinţe organizate de Ziarul financiar (ZF).

 

Accesul la eveniment este permis pe baza unui ecuson pe care jurnaliştii îl vor putea ridica în ziua evenimentului, la faţa locului.

Pentru ridicarea ecusonului este necesară prezentarea legitimaţiei de presă şi a unui act de identitate.

 

Vă mulţumim pentru interesul acordat evenimentului nostru.

 

Echipa Ziarul Financiar