Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER BRONZE PARTNER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Sanatate, ca-i mai business decat toate!

Factorii de decizie, manageri care gestioneaza vanzari de medicamente de sute de milioane de euro si oameni de afaceri care au investit milioane in deschiderea de spitale si clinici private vin sa vorbeasca despre dezvoltarea businessurilor, intr-o perioada in care se incearca reformarea celui mai sensibil domeniu din economie.

In acest context, Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, va organiza in perioada 24-25 septembrie ZF PHARMA Summit 2012, un eveniment in care-si propune sa aduca in acelasi loc, timp de doua zile, autoritatile si cei mai mari jucatori din domeniul farma, dar si din domeniul sanatatii.


Un nou proiect de lege, listele de medicamente gratuite si compensate, taxa de clawback, lansari de noi produse, fondurile alocate si noi surse de finantare, calitatea serviciilor medicale, sunt subiecte fierbinti pe agenda tuturor jucatorilor din industrie, fie ca sunt din mediul privat sau cel public.


"Reforma", cel mai folosit cuvant in sistemul de sanatate, s-a aflat pe buzele fiecaruia dintre cei 20 de ministri pe care Sanatatea i-a avut dupa Revolutie. Iar in 2012, mai mult ca niciodata, aceasta "reforma" a iscat mari controverse.


O noua propunere de lege a fost lansata in dezbatere publica. Va exista la finalul anului o noua lege adoptata? Ce schimbari vor avea in sistemul de sanatate? Cum va arata sistemul peste cinci ani? Cand se vor trata romanii in conditii similare cu cele din tarile vestice? Care va fi rolul sistemului privat? Va exista o relansare a pietei asigurarilor private? Va fi oprit exodul medicilor?


Acestea sunt intrebari la care, prea multa vreme, am avut raspunsuri multiple, alternative, contradictorii. Incercam si unele definitive?

Veniti la ZF Pharma Summit pentru a afla!

Parteneri media