Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER ACADEMIC Servicii de traducere asigurate de
Share event
DESPRE EVENIMENT

Sanatate, ca-i mai business decat toate!

2014 a adus mult-asteptatul pachet de servicii de baza in sistemul de Sanatate, pe care autoritatile incarcau sa-l introduca de mai bine de zece ani. Pachetul a venit cu noutati pentru toti actorii din Sanatate, de la medicii de familie, laboratoare si pana la spitale.
 
In timp ce la nivelul medicinei primare, Ministerul Sanatatii a dorit sa introduca mai multe responsabilitati, de cealalta parte, spitalele sunt degrevate de o parte din cazuri care se muta catre ambulatoriu sau spitalizarea de zi.
 
Totodata, Ministerul vrea sa puna un accent tot mai mare pe componenta de preventie, de aceea asiguratii cu varsta intre 18 si 39 de ani se vor prezenta la medicul de familie pentru controale de rutina, o data la trei ani, chiar daca nu prezinta niciun simptom. Cei care au trecut de 39 de ani vor merge la medic anual. Si copiii vor merge la medicul de familie pentru consultatii de preventie. 
 
  • Care este impactul acestor schimbari asupra actorilor din sistemul de sanatate?
  • Care a fost reactia mediului privat la aceste modificari? A crescut calitatea serviciilor in sistemul de stat?
  • Ce alte reglementari sunt asteptate de la Ministerul Sanatatii? 
  • Cine mai investeste in sectorul de sanatate? 
  • Care va fi rolul asigurarilor private? 
  • Cand vor disparea platile informale? 
  • Care sunt planurile principalilor operatori pentru anii urmatori?
 
In acest context, Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, va organiza cea de-a treia editie a  ZF PHARMA Summit, un eveniment in care-si propune sa aduca in acelasi loc, timp de doua zile, autoritatile si cei mai mari jucatori din domeniul sanatatii.