Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF Power Summit’18. 2020, următorul an ZERO al energiei. Cât de pregătit este sistemul după mai bine de 100 de ani de tradiţie?

De sase ani de zile, ZF analizeaza ce promisiuni s-au indeplinit in energie si alaturi de cei mai buni specialisti din piata pune pe tapet tendinte. Intr-un domeniu de 35 de miliarde de euro, planurile mereu se fac pe termen lung, dar noua ne place sa analizam lucrurile pas cu pas, mai ales la jumatatea unui ciclu de guvernare.

 

La inceputul anului 2018, fiti alaturi de noi la cea de-a 7-a editie a ZF Power Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic,  pentru a ramane conectati la tot ce se intampla intr-un domeniu electrizant.

 

Spre sfarsitul acestui deceniu, primele gaze din Marea Neagra ar trebui sa ajunga la tarmul romanesc. dupa o calatorie de aproape 10 ani. Tot atunci, se estimeaza ca in Romania vor exista circa 1.000 de statii pentru incarcarea vehiculelor electrice sau a celor care folosesc gazul, la nivelul anului 2020 fiind estimata si punerea in functiune a primei retele regionale de statii pentru vehiculele electrice.

Acum, in Romania sunt 150 de puncte de incarcare.

 

La nivelul anului 2025, at putea fi realizat in proiect de terminal de Gaz Natural Lichefiat la Constanta. Hidrogenul este si el tot mai prezent in discutiile privind energia viitorului, mai ales in contextul in care productia acestuia ar putea reprezenta o gura de aer pentru industria chimica locala. Tot la nivelul anului 2020, multe dintre companiile de utilitati vor termina montarea contoarelor inteligente, in timp ce companiile antreprenoriale se vor deschide catre investitori globali prin listarea la Bursa. 

 

De mai bine de 100 de ani, Romania este unul dintre principalii actori pe piata energetica regionala, resursele interne, indiferent de cine au ajuns sa-i fie administrate, asigurandu-i acest loc chiar si in absenta unei coerente la nivel strategic central.

 

La inceput de 2018, ZF se pozitioneaza din nou in avangarda discutiilor pe teme energetice, provocandu-i pe cei mai importanti actori dintr-un domeniu de peste 35 de miliarde de euro la proiectii bine argumentate. Ringul dezbaterilor? Cea de-a saptea editie a ZF Power Summit, in eveniment care anual reuseste sa se impuna pe scena proiectelor de profil prin calitatea invitatilor, dar mai ales prin apetitul pentru noutate.

Curios să afli cum va arăta energia mâine? Participă la ZF Power Summit 2018.

 

Nu trebuie să lipseşti la Power Summit '18

 

 

 

Documente atasate