Conferinţe
Parteneri
 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  PARTENER BRONZE

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din peste 150 de avocaţi, consultanţi fiscali şi consilieri în proprietate intelectuală. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

   

 • Alexandrion Group
  Alexandrion Group
  PARTENER BRONZE

  Grupul Alexandrion este o combinaţie de istorie, tradiţie, experienţă şi pasiune, care datează din 1789. Ca producător de băuturi spirtoase, vinuri şi creator de branduri, Alexandrion Group deţine una dintre cele mai mari distilerii din sud-estul Europei - Distileria Alexandrion - precum şi podgorii şi o cramă în România. Aceasta este cel mai nou membru al Group-ului, The Iconic Estate, care exportă vinurile sale de excepţie în peste 40 de ţări la ora actuală. Cu planul anunţat pentru o Distileria Alexandrion de ultimă generaţie din New York, Grupul se transformă într-un producător global de băuturi spirtoase şi vinuri. Grupul are în prezent birouri şi filiale în România, SUA, Cipru, Marea Britanie, Grecia şi Brazilia. Pe lângă băuturi spirtoase şi vinuri, Grupul este activ şi în turism.

  Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Zolmyr, Afinată, Vişinată şi Caisată SABER Elyzia, SABER Elyzia Fructe de Pădure, SABER Elyzia Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România

 • Coca-Cola Romania
  Coca-Cola Romania
  PARTENER GOLD

 • JYSK
  JYSK
  PARTENER

  JYSK România este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decoraţiuni şi textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic. Brandul JYSK a luat fiinţă în anul 1979 în Aarhus, Danemarca. Astăzi, compania activează în 50 de ţări, prin intermediul a peste 2500 de magazine. În România compania JYSK a deschis până acum 57 de magazine, plus magazinul online. Sub deviza Scandinavian Sleeping and Living, JYSK România comercializează produse pentru casă şi grădină: mobilier, decoraţiuni şi produse destinate somnului inspirate din rădăcinile scandinave ale companiei.   

   

 • Altex
  Altex
  PARTNER

  ALTEX Romania este liderul pieţei de retail electro-IT şi multimedia din România, oferind o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare adaptate nevoilor clienţilor noştri. De peste 28 de ani ALTEX Romania înseamnă leadership, inovaţie, varietate şi diversitate la raft, şi nu în ultimul rând un preţ corect oferit clienţilor.

  ALTEX este un promotor al progresului, aducând întotdeauna ultimele vârfuri de gamă şi cele mai căutate noutăţi din domeniul IT, gaming, smartphones, audio/video, TV şi categorii noi precum voiaj, baby, auto, bricolaj etc.

  Prin diversitatea produselor prezente la raft în magazinele din toată ţara şi prin platformele online www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro, ALTEX Romania este un retailer multi-channel, care oferă posiblitatea clienţilor săi de a face cumpărături oriunde doresc, cum doresc, atât online cât şi offline.

  În fiecare zi cei peste 4000 de angajaţi ALTEX Romania sunt dedicaţi clienţilor facilitându-le accesul la tehnologie, informaţie, divertisment, comunicare şi produse de ultimă generaţie, optimizând constant serviciile astfel încât românii să îşi poată îmbunătăţi viaţa.

   

 • SAP
  SAP
  PARTENER SILVER

  SAP este lider global pe piaţa de soluţii software de business, având o istorie de peste 44 de ani de inovaţii tehnologice, în care a contribuit decisiv la transformarea industriei IT. În prezent, SAP are circa 345.000 de clienţi, din peste 180 de ţări, pe care îi susţine în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduşi de economia digitală.

  Compania oferă un portofoliu complet de soluţii bazate pe tehnologia in-memory SAP HANA, ce asigură accelerarea şi optimizarea proceselor de business, managementul inteligent al datelor şi simplificarea infrastructurii IT. Clienţii, angajaţii, furnizorii, partenerii de business, dar şi dispozitivele IoT, pot fi integrate şi agregate inteligent, într-un Digital Core care oferă posibilitatea regândirii proceselor de business, conectând oamenii, device-urile şi reţelele de business în timp real.

  SAP pune la dispoziţia companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale şi o platformă de tip end-to-end care acoperă toate procesele de business, din 25 de industrii. Cu ajutorul tehnologiilor proprietare inovative, SAP creează pentru clienţii săi noi oportunităţi.

 • Biodeck
  Biodeck
  PARTENER

  Biodeck îşi propune să schimbe radical industria ambalajelor de unică folosinţă din România, oferind publicului pungi, saci, pahare, caserole, farfurii sau tacâmuri, toate 100% biodegradabile şi făcute din plante. Unele lucruri merită să reziste 1000 de ani, plasticul nu.

   

 • Domeniile Sâmbureşti
  Domeniile Sâmbureşti
  PARTENER

 • Aqua Carpatica
  Aqua Carpatica
  PARTENER BRONZE