Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cum se pot stimula cresterea economica si crearea de locuri de munca prin masuri fiscale

Ziarul Financiar va multumeste pentru participare!

Potrivit programului de guvernare, noul Cabinet se va concentra pe stimularea cresterii economice si pe crearea de noi locuri de munca. Conferinta anuala de taxe a PwC România 2013 pune laolalta autoritatile fiscale, consultantii fiscali si managerii in pozitii de top din mediul de afaceri pentru a cauta impreuna cele mai bune modalitati de a stimula economia prin intermediul politicii fiscale.

Potrivit raportului PwC Global CEO Survey, in afara de atragerea de noi clienti si pastrarea si fidelizarea celor existenti, directorii generali din Romania se concentreaza pe strategiile de management al talentelor, pe restructurarea companiilor pentru a le adapta noilor realitati economice, dar si pentru a gestiona riscurile in crestere, precum si pe cresterea investitiilor in tehnologie, in cercetare si dezvoltare si valorificarea oportunitatilor de investitii in Romania si in strainatate. Directorii generali din Romania sunt ingrijorati in privinta potentialelor masuri pe care Guvernul le-ar putea lua pentru a limita deficitul bugetar, multi dintre participantii la studiu temandu-se de cresterea nivelului si numarului de taxe.

Conferinta anuala de Taxe a PwC Romania 2013 va aborda toate aceste chestiuni si va va oferi de asemenea informatii referitoare la cele mai recente modificari ale legislatiei fiscale, dandu-va totodata posibilitatea de a pune intrebari si a beneficia de sfaturi practice.