Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF TOP TRANZACTII

Activitatea de fuziuni şi achizitii măsoară cel mai bine gradul de interes al investitorilor străini pentru economia unei ţări, dar poate fi considerată şi un barometru pentru gradul de maturitate al companiilor locale.

Cu cât economia merge mai bine iar companiile sunt mai solide, cu atât investitorii, fie că este vorba despre cei financiari sau strategici, vor fi mai interesaţi să cumpere, iar piaţa se va dezvolta.

Peste 450 de tranzacţii prezentate în 10 ani.

Sute de miliarde de euro tranzactionaţi.

Cele mai mari case de avocatură. Cei mai activi consultanţi.

Poveşti nespuse din spatele tranzacţiilor de succes.

 

Economia mondială trece printr-o perioadă economică dificilă la începutul anului. Preţul barilului a atins minime iar bursele de valori au scăzut în mod semnificativ de la începutul anului. Există o presiune în creştere şi mulţi oameni se întreabă dacă putem vorbi despre o noua criză financiară.

Pe de altă parte, în 2015, România are cea mai mare rată de creştere în întreaga UE, iar previziunile pentru 2016 sunt similare, scăderea impozitelor, taxelor şi preţul combustibilului, creşterea venitului disponibil al populaţiei, consumul fiind astfel în creştere.

Sectoarele economice, cum ar fi agrobusiness, transport, servicii medicale private şi wellness au înregistrat cele mai mari rate de creştere în ultimii 10 de ani.

Opt ani de la izbucnirea crizei financiare, am putea spune că economia românească trece printr-o perioadă bună.

 

  • Cum vor reacţiona investitorii în faţa acestor semnale şi care sunt deciziile de achiziţie care urmează să fie luate în 2016?
  • Care este impactul tranzacţiilor de la începutul anului 2016: McDonald’s, Albalact, Autonet, sau achiziţiile de terenuri IKEA?
  • Care sunt sectoarele economice cu fuziuni şi achiziţii în curs desfăşurare?
  • Care este noul rol al consultanţilor şi al consilierilor în noul cadru economic?

 

 ZIARUL FINANCIAR dezvăluie cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc şi secretele din spatele lor în cadrul conferinţei  si al anuarului cu acelaşi nume ZF TOP Tranzacţii.

Pentru al 10-lea an, ZF TOP Tranzacţii va reuni artizanii celor mai importante deal-uri, împreună cu analişti şi experţi din domeniile cuprinse în catalog.

Lansarea catalogului TOP Tranzacţii va fi punctul de plecare pentru o serie de discuţii despre tranzacţiile de referinţă din ultimul an şi despre impactul lor pentru business-ul local.