Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Dupa 30 de ani petrecuti in cadrul Grupului ING si doua mandate de succes in Romania, Bram Boon, CEO ING Asigurari de Viata Romania vine la Meet the CEO. Vino sa il cunosti pe omul care si-a dedicat cariera unei singure companii si s-a indragostit iremediabil de Romania. Te vom lasa timp de doua ore pe maini bune, asa cum si Bram a lasat liderul pietei de asigurari de viata din Romania pe mainile a doi CEO romani carora le-a fost mentor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Bram Boon
CEO, ING Asigurari de Viata Romania

Bram Boon s-a intors in Romania in 2012 pentru un al doilea mandat după ce a deţinut funcţia de CEO ING Asigurări de Viaţă România în perioada 2004–2008, când s-a impus ca un specialist cu o vastă expertiză şi a avut o contribuţie importantă atât la expansiunea puternică a activităţii companiei în zona de asigurări de viaţă, cât şi la debutul de mare succes al ING pe piaţa pensiilor administrate privat.

Bram Boon s-a alăturat Grupului ING în 1983 şi a deţinut de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere de succes în cadrul unor companii din cadrul Grupului din Australia, Olanda, Indonezia, România, si, cel mai recent, Grecia.

A absolvit cursurile de Master ale Universităţii Vrije din Amsterdam şi ale Universiteit van Amsterdam şi este, de asemenea, absolvent MBA la Erasmus University Rotterdam şi CEDEP (Fontainebleau, Franţa).