Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati. Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Daniela LULACHE
Director General , SN Nuclearelectrica SA
Daniela Lulache este de profesie economist.Cu peste 18 ani de experienta profesionala, Daniela Lulache a ocupat pozitii strategice  de management atat in sectorul privat, cat si in cel de stat, pozitii care au necesitat expertiza in finante corporative si restructurare, management strategic si managementul schimbarii.
 
Daniela Lulache a fost Consilier al Vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, ocupand anterior functia de Director General si Presedinte al Consilului de Administratie la Fondul Proprietatea.
 
Daniela Lulache are, de asemenea,  o bogata experienta in sectorul bancar si consultanta financiara detinand de-a lungul anilor pozitii de management in domeniu.
 
In anul 2013, Daniela Lulache a fost recrutata pentru pozitia de Director General al companiei SN Nuclearelectrica SA, singurul producator de energie nucleara din Romania.