Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Vladimir Sterescu
Country Manager, Computer Generated Solutions Romania

Vladimir Sterescu, Country Manager, CGS Romania şi SVP Customer Support Solutions, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti lideri din industria outsourcing-ului din Romania si Europa Centrala si de Est. Incepand ca antreprenor, potentialul sau in acest domeniu a fost remarcat de cei de la Computer Generated Solutions, lider global in industria outsourcing-ului, cu sediul in New York, care, in 2006, i-au achizitionat business-ul. Recunoasterea sa nationala si internationala a venit, astfel, tocmai ca urmare a experientei sale de peste 10 ani in domeniul outsourcing-ului, atat din pozitia de antreprenor, cat si din cea de Country Manager a CGS Romania.

De cand a preluat conducerea CGS Romania, Vladimir Sterescu a investit constant in echipa sa care, astazi, a ajuns sa numere peste 3000 de specialisti, ce isi desfasoara activitatea in cele 4 sedii CGS din Romania: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu Jiu. Prin intermediul echipei pe care o conduce, Vladimir continua sa-si respecte angajamentul de a furniza solutii de top din industria outsourcing-ului, catre companii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America de Nord si Australia.