Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Vlad Ardeleanu
General Manager,Superbet Holding România

Vlad Ardeleanu este, din septembrie 2017, General Manager al Superbet Holding România, cea mai mare companie de pariuri sportive de pe piaţa locală.

Originar din Timişoara, Ardeleanu a absolvit Facultatea de Economie (în cadrul Universităţii de Vest, în 1998). Imediat după absolvire, s-a angajat la Ministerul de Finanţe, ca inspector fiscal.

A renunţat însă la munca în minister după ce a aflat de intenţia lui Florentin Banu (care anterior vânduse către Nestle brandul de napolitana Joe) de a construi un lanţ de supermarketuri. A făcut echipă cu acesta şi au dezvoltat împreună lanţul de supermarketuri Artima. Afacerea a început în 2000, a crescut rapid, iar şapte ani mai târziu a fost vândută către Carrefour.

Ulterior, Vlad Ardeleanu a decis să schimbe domeniul, în dorinţa de a-şi dezvolta o carieră internaţională, şi a preluat rolul de director general al firmei Ozone Laboratories din Polonia, parte a grupului A&D Pharma.

S-a întors apoi la Carrefour, mai întâi ca director general pe divizia Carrefour Property (2009-2011), iar apoi ca director comercial şi de retail, funcţie pe care a ocupat-o până la trecerea la rolul de General Manager al BetArena, parte a grupului Superbet Holding România, de unde a evoluat în funcţia sa actuală.