Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SUPORT PARTENER PARTENER Partener SILVER PARTENER PARTENER SUPORT PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala organizată de revista După Afaceri Premium este evenimentul care an de an celebrează arta de a trăi frumos şi care reuşeşte să aducă împreună actorii principali din industria de lifestyle şi lux.

 

Toţi aceştia şi nu numai, alături de cei mai importanţi antreprenori şi executivi de pe piaţa locală, îşi dau întâlnire la ceas de toamnă pentru a celebra. Ce?

Cele mai importante lansări din industria de lifestyle şi lux, fie că este vorba de parfumuri, modele de maşini sau colecţii de modă.

Cele mai importante mutări, fie că este vorba de deschiderea unui restaurant, a unei galerii de artă sau a unui magazin.

 

Şi, nu în ultimul rând, pentru a-i celebra pe toţi aceia care pun zi de zi o nouă „cărămidă” la fundaţia unei industrii a luxului care condimentează mediul de business local cu un strop în plus de frumos.

 

Condimentează prânzurile şi cinele de afaceri, precum şi mesele de weekend în familie cu restaurante care se profilează în peisajul local.

 

Complimentează ţinutele de zi cu zi, cu un ceas cu multe complicaţii sau cu o bijuterie cu pietre cu şi mai multe carate. Dar şi înmiresmează zilele cu cele mai noi arome lansate de marii parfumieri ai lumii.

 

Pe scurt, în această toamnă vom premia:

Cel mai „complicat” brand de ceasuri

Cel mai „sofisticat” parfum a anului

Cel mai „apetisant” restaurant din România

Cel mai „deştept” gadget

Cea mai „extravagantă” bijuterie

Cea mai „ameţitoare” băutură

Cel mai „relaxant” spa

Cel mai „la modă” designer

Cel mai „vizionar” arhitect

Cel mai „neîmblânzit” bolid

Premiul pentru epitomul luxului 

 

Campionii din business şi-au ales campionii de lifestyle la o iniţiativă marca După Afaceri Premium.

 

  Câştigătorii acestei veritabile olimpiade a luxului vor fi premiaţi într-o nouă ediţie a Galei După Afaceri Premium, iar poveştile lor vor putea fi savurate în ediţia aniversară a După Afaceri Premium, suplimentul care de un deceniu răsfaţă simţurile cu stil.

 

Dacă pentru Ziarul Financiar, liderul presei economice din România, totul este business, pentru După Afaceri Premium, totul este lifestyle. În acestă toamnă vă veţi convinge de acest lucru. Din nou.