Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cadrul global de reglementare se schimbă foarte rapid pentru a se adapta noilor realităţi ale lumii afacerilor, în special în actuala perioadă de turbulenţe financiare.

Acest lucru pune presiune asupra noastră a tuturor, asupra companiilor,  fiind nevoiţi să facem faţă unui volum din ce în ce mai mare de reglementări. Astfel, trebuie  să administrăm corespunzător riscul de neconformare,  pentru evitarea consecinţelor nefavorabile şi transformarea conformităţii într-un avantaj competitiv.

Această situaţie este prezentă în toate domeniile, dar în special  în domeniul prevenirii spălării banilor, anti-fraudei şi anti-corupţiei, al eticii,  transparenţei, raportărilor  şi structurilor (guvernanţei corporative) corespunzătoare.

Devine esenţial pentru companii să gestioneze aceste chestiuni într-o manieră eficientă, care să asigure dezvoltarea şi profitul pe termen lung, şi, în consecinţă, să îşi pregătească specialiştii în conformitate potrivit celor mai noi şi înalte standarde profesionale internaţionale.

 

Prin urmare, Asociaţia Internaţională de Conformitate (ICA), în parteneriat cu Institutul Român pentru Educaţie în Conformitate (ICE) şi PwC România vor organiza pe 18 aprilie la Crowne Plaza Hotel, în Bucureşti, a doua ediţie a Conferinţei Române de Conformitate – Compliance for Growth (Compliance - A Critical Risk Management Tool For Sustainable Growth).

 

 

 

 

 

Află mai multe