Conferinţe
AGENDĂ

Conferinţa ZF

Branduri Româneşti. Cum să îţi construieşti un brand puternic? 

 

24 mai 2018

 

Hotel Grand Hotel Italia

 

Program

 

 

09:30 – 10:00 – Primirea invitaţilor

 

10:00 – 10:05 Cuvânt introductiv: Sorin Pislaru, redactor-şef, Ziarul Financiar

 

10:05 – 10:10 Cuvânt introductiv Felix Daniliuc, Executive Director Raiffeisen Bank România

 

10.10 – 11.30 – Povestea marilor branduri locale. Lecţii pentru noua generaţie. Rolul marcilor de origine in expansiunea pe pietele internationale.

 

Moderator:    Sorin Pislaru, redactor-şef, Ziarul Financiar

 

  • Paşii în construcţia unui brand. Cum faci brief-ul? Cum alegi compania de branding? Ce îi ceri? Cum te poziţionezi ca să ai maximum de câştigat?
  • Cum se poate lupta un brand românesc cu nume internaţionale cu bugete pe măsură?
  • Cum se pot promova şi dezvolta brandurile româneşti de produse agroalimentare?

 

Speakeri:

  • Felix Daniliuc, Executive Director Raiffeisen Bank România 
  • Raul Ciurtin, fost acţionar Albalact
  • Mircea Todoran, director general Mirdatod, Telemea de Ibăneşti
  • Voicu Oprean, CEO & founder AROBS Transilvania Software
  • Levente Szell, director general Agrosel
  • Felicia Tulai, proprietar Luna Solai

 

 

11:30-12:30  Cum pot fi convinşi antreprenorii români de importanţa brandingului

 

Moderator:    Sorin Pislaru, redactor-şef, Ziarul Financiar

  • Cum poate rezista un brand local câteva zeci de ani pe piaţă? Ce măsuri de modernizare au fost luate?
  • În era social media, cât de important este să comunici cu consumatorul acolo unde este el, pe Facebook, Instagram?
  • De cât timp ai nevoie ca să construieşti un brand? Cât costă?

 

Speakeri:

  • Felix Daniliuc, Executive Director Raiffeisen Bank România
  • Radu Lăzăroiu, director general Borsec
  • Adrian Docea, creative director Heraldist & Wondermarks
  • Radu Lupaş, co-fondator Salad Box
  • Marcel Borodi, CEO Net Brinel
  • Cosmin Moldovan, director general Moldovan-Carmangeria Sânnicoară

 

 

12:30 – 13:30 Prânz şi networking