Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Videoconferinţa ZF Mobilio 2022. Ce obiceiuri digitale păstrăm după 2 ani de pandemie?

ZF Mobilio 2022: Ce obiceiuri digitale păstrăm după 2 ani de pandemie?

Puşi în faţa unei crize sanitare fără precedent şi a unor restricţii pe măsură, cu toţii - consumatori, companii, angajaţi, instituţii - am adoptat masiv noi obiceiuri digitale şi noi echipamente şi gadgeturi pentru a face faţă noului context.

Într-o situaţie excepţională şi rezultatele au fost unele excepţionale: piaţa de computere - aflată într-un declin accentuat a revenit brusc aproape de nivelul din perioada de boom economic; comenzile online au câştigat probabil în doi ani cât ar fi obţinut în 5 ani “normali”; instituţiile publice au făcut paşi nesperaţi în direcţia digitalizării; unele companii private au dechis în câteva săptămâni noi linii de business online. Au fost doi ani în care multe lucruri care păreau imposibile în materie de digitalizare au devenit realitate.

După doi ani de pandemie, odată cu ridicarea restricţiilor impuse de criza sanitară, este însă necesar un moment de bilanţ, să facem câţiva paşi în spate şi să analizăm în cadrul ZF Mobilio - ce am câştigat, ca economie şi societate, în materie de utilizare a tehnologiei în aceşti doi ani şi ce vom păstra acum că vom reveni la “normal”? Care sunt acum priorităţile companiilor şi ale sectorului public în materie de utilizare a tehnologiei? Cum privesc consumatorii un serviciu de comunicaţii de calitate după experienţele din pandemie? Acum că se ridică restricţiile va scădea presiunea asupra reţelelor de comunicaţii? Ce obiceiuri de consum digital, de utilizare a tehnologiei vom păstra şi ce s-ar putea face pentru a stimula acest lucru?


 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali