Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF TOP TRANZACTII

Activitatea de fuziuni şi achizitii măsoară cel mai bine gradul de interes al investitorilor străini pentru economia unei ţări, dar poate fi considerată şi un barometru pentru gradul de maturitate al companiilor locale.

Cu cât economia merge mai bine iar companiile sunt mai solide, cu atât investitorii, fie că este vorba despre cei financiari sau strategici, vor fi mai interesaţi să cumpere, iar piaţa se va dezvolta.

Peste 450 de tranzacţii prezentate în 9 ani.

Sute de miliarde de euro tranzactionaţi.

Cele mai mari case de avocatură. Cei mai activi consultanţi.

Poveşti nespuse din spatele tranzacţiilor de succes.

Pentru economia globală, cea mai bună veste a venit de pe piaţa de fuziuni şi achiziţii care în 2014 a consemnat cel mai bun an din 2007 încoace, iar creşterea valorii tranzacţiilor a fost aproape 50% până la 3.300 de miliarde de dolari. A fost anul unor megadealuri în pieţe precum SUA, Marea Britanie, dar şi în multe economii din Europa.

România a traversat de asemenea o perioadă dinamică, însă rămâne de departe de nivelul record atins în 2007-2008, iar primele calcule arată o creştere de 13%.

2015 începe într-un ton optimist, spun consultanţii.

Energia, industria, retailul şi serviciile financiare au fost cele mai dinamice sectoare în 2014, iar anul acesta s-ar mai putea adăuga unul: serviciile medicale private.

Fondurile de investiţii au ieşit la rândul lor din amorţeală şi anunţă că sunt interesate de noi dealuri, dar şi să iasă din unele afaceri.

ZIARUL FINANCIAR dezvăluie cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc şi secretele din spatele lor în cadrul conferinţei  si al anuarului cu acelaşi nume ZF TOP Tranzacţii.

Pentru al 9-lea an, ZF TOP Tranzacţii va reuni artizanii celor mai importante deal-uri, împreună cu analişti şi experţi din domeniile cuprinse în catalog.

Lansarea catalogului TOP Tranzacţii va fi punctul de plecare pentru o serie de discuţii despre tranzacţiile de referinţă din ultimul an şi despre impactul lor pentru business-ul local.