Conferinţe
Parteneri
 • BCR
  BCR

 • Orange
  Orange
  PARTENER

 • Carrefour
  Carrefour
  PARTENER BRONZE

  Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţãri, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numãrul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viaţa de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagã, oferindu-le o gamã largã de produse şi servicii la preţuri echitabile.

  În România, Grupul Carrefour numãrã 281 de magazine dintre care 30 hipermarketuri 'Carrefour', 111 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro şi 86 de magazine Billa.
  https://carrefour.ro/

 • Skanska
  Skanska
  PARTENER BRONZE

   

   

   

 • Raiffeisen Bank
  Raiffeisen Bank
  PARTNER GOLD

  Raiffeisen Bank a fost si este an de an apreciata si premiata de prestigioase publicatii internationale si nationale pentru activitatea sa. Anul acesta este prima data cand cele mai prestigioase patru publicatii internationale - Global Finance, EMEA Finance, Euromoney, The Banker - au acordat premiul  “Cea mai buna banca din Romania in 2012” aceleasi institutii bancare – Raiffeisen Bank. La mijlocul anului 2013 presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen spunea: “Suntem de doi ani cea mai profitabila banca din sistemul bancar romanesc si asta nu e putin lucru. Ma astept sa avem rezultate foarte bune si in 2013  pentru ca am probat soliditatea modelului nostru de business, in conditii economice dificile de ani buni"

   

 • Banca Transilvania
  Banca Transilvania
  PARTENER BRONZE