Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PLATINUM PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER PLATINUM PARTENER SILVER PARTNER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER GOLD PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

10 ani de UE - Ce am câştigat? Ce am pierdut? Încotro mergem?

De 18 ani, la Gala ZF, noi, cei care zi de zi scriem despre business-urile din România, dăm voce comunităţii de business şi oferim administraţiei un punct de plecare în realizarea strategiei de creştere economică, astfel încât procesul de convergenţă reală faţă de Occident să nu mai fie o himeră.
 
Ca şi la editiile precedente şi în 2016, Ziarul Financiar premiază cele mai valoroase companii, cele mai mari investiţii din piaţă, cele mai spectaculoase evoluţii.
 
Ziarul Financiar va strânge laolaltă comunitatea de business, oamenii din spatele afacerilor  de succes care au reuşit, în ceea ce este deja noua normalitate, să continue construcţia unor afaceri puternice, coerente, profitabile.
 
Îi vom aplauda împreună pe oamenii de business care şi-au lăsat amprenta, brandul şi inteligenţa asupra anului care se încheie, oameni care scriu istoria de business a României.
 
Şi ca în fiecare an,  vom afla clasamentul companiilor din România din punctul de vedere al valorii de piaţă din cea de-a 11-a ediţie a catalogului 100 Top cele mai valoroase companii.
 
10 ani de UE - Ce am câştigat? Ce am pierdut?
Încotro mergem?
 
 
Ziarul Financiar îşi propune să marcheze 10 ani de la aderarea României la UE.
România a reuşit prin aderarea la UE să-şi atingă obiectivul său de veacuri, şi anume conectarea la civilizaţia vestică.
După 10 ani, se pune întrebarea ce transformări au fost în economie şi în societate, cine au fost câştigătorii, cine au fost perdanţii, care sunt sectoarele care au suferit cele mai drastice transformări şi care sunt zonele unde reformele încă stagnează.