Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati. Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Corneliu Bodea
Preşedinte, Centrul Roman al Energiei

Corneliu Bodea, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români si preşedintele Centrului Român al Energiei (CRE), organizaţie de renume în domeniul energiei. Bodea susţine priorităţile sectorului energetic românesc şi facilitează comunicarea cu instituţiile relevante de la Bruxelles, implicându-se activ în problematicile naţionale, regionale  şi europene ale domeniului în care îşi desfăşoară activitatea.

Totodată, Corneliu Bodea este acţionar al grupului internaţional de companii ABBC şi CEO al Adrem, brand cu o istorie de peste 20 de ani pe piaţa din România. Adrem include companiile grupului specializate în produse, soluţii şi servicii aferente domeniului energetic: Adrem Invest, Adrem Engineering şi Adrem Link.

Corneliu Bodea are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul energetic, perioadă în care a lucrat îndeaproape cu compania Adrem Invest, cea cu care a pornit la drum în 1992, a dezvoltat un brand de companie şi o viziune de management care preţuieşte şi dezvoltă continuu resursa umană. Totodată, Bodea susţine cu pasiune tinerele talente şi start up-urile româneşti, prin proiecte de leadership şi mentorship precum Leaders School şi RICAP.

De formaţie inginer, Corneliu Bodea şi-a continuat parcursul profesional susţinut de o diplomă în management şi ulterior de un MBA, din partea Open University, Marea Britanie.