Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
INVITAT SPECIAL Adela Smeu
CEO, Brico Dépôt România

Adela Smeu are o experienţă de peste 20 de ani în companii multinaţionale, precum OBI Group, United Technology Corporation Paris şi PwC, atât la nivel local, cât şi internaţional. Din 2017, Adela Smeu ocupă funcţia de CEO în cadrul Brico Dépôt, după doi ani în care a coordonat activităţile financiare ale companiei, din poziţia de CFO.  

În mandatul său de CEO, pe lângă gestionarea cu succes a achiziţiei Praktiker, au urmat câteva momente cheie: dezvoltarea accelerată a canalelor de vânzare (online, B2B), consolidarea şi dezvoltarea business-ului, migrarea de la DIY la Home improvement, în urma cărora Brico Dépôt a devenit cel de-al doilea retailer pe piaţa de bricolaj din România, cu un număr de 2.600 de angajaţi şi 35 de magazine. Adela Smeu este, de asemenea, membru al Grupului Executiv al Kingfisher, compania-mamă a Brico Dépôt.

Motivaţia sa în business este generată de un obiectiv foarte bine definit: performanţă prin perseverenţă. Elementul esenţial pe care mizează Adela Smeu este echilibrul între exigenţele obiectivelor de business şi nevoile oamenilor şi ale organizaţiei, iar autenticitatea, încrederea în oameni şi etica sunt câteva dintre valorile care îi definesc profilul de leader.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali