Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Bogdan Ion
Country Managing Partner, EY România

Despre leadership şi antreprenoriat discutăm la Meet The CEO, într-o întrevedere informală, cu Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România. În fruntea unei companii din Big 4, Bogdan Ion aplică în stilul său de leadership din lecţiile învăţate de la antreprenori.

Anul acesta, EY România aniversează 25 de ani de activitate, ocazie cu care a lansat platforma de idei www.25deIntrebari.ro, care îşi propune să găseacă întrebările cu potenţialul de a inspira o schimbare în viitorul României. Aici, reprezentanţi ai mediului economic şi publicul larg sunt invitaţi să se implice prin lansarea unei întrebări cu impact pentru viitor. Cele mai bune 25 de întrebări, înscrise pe website până pe 18 iunie, îşi vor găsi răspunsul într-un nou raport EY România.

 

Biografie Bogdan Ion

Cu peste 20 de ani de experienţă în consultanţă şi audit, Bogdan Ion conduce EY România, unul dintre birourile EY cu cea mai mare creştere din Europa Centrală şi de Sud-Est.
Pe lângă coordonarea activităţii EY în România, Bogdan este implicat activ în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial local, prin contribuţia pe care şi-o aduce la iniţiative strategice pentru antreprenori, atât prin programele EY, cât şi prin susţinerea fundaţiei Romanian Business Leaders.
Pentru recunoaşterea poveştilor de succes ale companiilor locale, a susţinut lansarea în România a programului EY Entrepreneur Of The Year, cea mai mare competiţie dedicată antreprenorilor din întreaga lume.
Este membru al Amcham Board în România de peste 5 ani, contribuind la dezvoltarea dialogului dintre mediul de afaceri şi autorităţi.