Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Bogdan ION

Country Managing Partner, EY România 

Cu peste 20 de ani de experienţă în consultanţă şi audit, Bogdan Ion conduce EY România, unul dintre birourile EY cu cea mai mare creştere din Europa Centrală şi de Sud-Est.
Pe lângă coordonarea activităţii EY în România, Bogdan este implicat activ în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial local, prin contribuţia pe care şi-o aduce la iniţiative strategice pentru antreprenori, atât prin programele EY, cât şi prin susţinerea fundaţiei Romanian Business Leaders.
Pentru recunoaşterea poveştilor de succes ale companiilor locale, a susţinut lansarea în România a programului EY Entrepreneur Of The Year, cea mai mare competiţie dedicată antreprenorilor din întreaga lume.
Este membru al Amcham Board în România de peste 5 ani, contribuind la dezvoltarea dialogului dintre mediul de afaceri şi autorităţi.