Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Cosmin Vladimirescu
General Manager,MasterCard Romania
Cosmin Vladimirescu este General Manager pentru România în cadrul Mastercard, având o experienţă de peste 18 ani în domeniul cardurilor. Cosmin coordonează operaţiunile companiei şi gestionează relaţia cu toţi stakeholderii.
 
Cosmin a intrat în echipa Mastercard Europe în aprilie 2007, în poziţia de Account Manager pentru România, având ca principală responsabilitate lansarea de produse şi programe noi de carduri. 
 
Anterior, între 2005 şi 2007, Cosmin a condus primul departament de fraudă şi refuzuri de plată la Bancpost, analizând situaţiile de risc şi gestionând soluţiile de prevenire a fraudelor pe card. 
 
Cariera sa în domeniul cardurilor a început însă în 2000, în funcţia de Ofiţer de fraudă carduri, de asemenea în cadrul Bancpost, unde s-a ocupat de monitorizarea tranzacţiilor pentru detectarea utilizării frauduloase a cardurilor şi POS-urilor.