Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

„Plata cu cardul, un gest normal si sanatos pentru economie

Cosmin Vladimirescu, General Manager pentru Romania,

MasterCard

 
 
Cosmin Vladimirescu este General Manager pentru Romania in cadrul MasterCard, avand o experienta de peste 14 ani in domeniul cardurilor. Cosmin coordoneaza operatiunile companiei si gestioneaza relaţia cu toti stakeholderii.
 
Cosmin a intrat in echipa MasterCard Europe in aprilie 2007, in pozitia de Account Manager pentru Romania, avand ca principala responsabilitate lansarea de produse si programe noi de carduri. 
 
Anterior, intre 2005 si 2007, Cosmin a condus primul departament de frauda si refuzuri de plata la Bancpost, analizand situatiile de risc si gestionand solutiile de prevenire a fraudelor pe card. 
 
Cariera sa in domeniul cardurilor a inceput insa in 2000, in functia de Ofiter de frauda carduri, de asemenea in cadrul Bancpost, unde s-a ocupat de monitorizarea tranzactiilor pentru detectarea utilizarii frauduloase a cardurilor si POS-urilor.