Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Vino sa-l intalnesti pe unul dintre cei mai unoscuti avocati din Romania!

Francisc Peli, Managing Partner, PeliFilip

 

Despre PeliFilip
 
PeliFilip este  o casă de avocatură care oferă servicii de consultanţă şi asistenţă juridică în toate domeniile de drept relevante pentru companiile care desfăşoară activităţi în România. Expertiza avocaţilor PeliFilip este recunoscută atât la nivel naţional cât şi internaţional, o dovadă în acest sens fiind listarea în poziţii superioare a acestora în cele mai importante directorate legale, Chambers şi Legal 500. Avocaţii companiei sunt recunoscuţi pentru pro-activitate, angajamentul de a găsi soluţii legale creative pentru problemele clienţilor, cunoaşterea în profunzime a afacerilor clienţilor şi pentru drive-ul şi implicarea acestora  pentru încheierea cu succes a tranzacţiilor în care sunt implicaţi.

PeliFilip a fost implicată în majoritatea tranzacţiilor importante realizate în România în ultimii ani. Printre acestea se numără consilierea CVC Partners într-o tranzacţie regională în valoare de 2,2 miliarde de dolari; consilierea Globe Trade Center în realizarea proiectului imobiliar City Gate în valoare de 100 de milioane de euro; consilierea a numeroase companii de energie regenerabilă cu privire la dezvoltarea şi vinderea de instalaţii de energie de 500 MW; consilierea Raiffeisen Bank International AG şi BNP Paribas în acordarea unui credit de 930 de milioane de euro către Petrom; consilierea a unor companii farmaceutice internaţionale cu privire la diverse probleme comerciale, inclusiv în licitaţii publice pentru aprovizionarea spitalelor publice; consilierea unuia dintre cei mai mari producători de automobile prezent pe piaţa locală în procesul de restructurare a companiei, prin negocieri la nivel de companie şi la nivel de industrie; reprezentarea unui dezvoltator imobiliar român într-un proces de arbitraj internaţional.

Printre clienţii PeliFilip se regăsesc companii naţionale şi internaţionale precum CVC Capital Partners, Tiriac Group, AIG/Lincoln, AEW Europe, OMV Petrom, RCS & RDS, Citibank, BRD Societe Generale, ING Bank, HSBC, Unicredit, Royal Bank of Scotland, Bayer, Saint Gobain Glass, Ford,  Bergenbier, L'Oreal.