Conferinţe
INVITAT SPECIAL
FRANCISC PELI
Managing Partner, PeliFilip

Francisc Peli este Managing Partner al PeliFilip şi este unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din România. A fost implicat în realizarea unor tranzacţii complexe care au necesitat coordonarea unor echipe mixte de avocaţi, din domenii de practică diferite, precum asistarea consorţiului câştigător format din două mari companii europene de infrastructură, în licitaţia pentru construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov.
Cu o experienţă de peste 15 ani în avocatură, Francisc Peli a a lucrat în cadrul biroului din România al Linklaters, aflată în Top 5 cele mai puternice case de avocatură  din Marea Britanie, precum şi pentru NNDKP, una dintre cele mai importante case de avocatură din România.
În 2008, alături de alţi parteneri, înfiinţează PeliFilip, una din casele de avocatură de pe piaţa locală cu cea mai rapidă dezvoltare. Compania oferă în prezent servicii de consultanţă şi asistenţă juridică în toate ariile de practică juridică (corporate M&A, banking & finance, litigii, energie & resurse naturale, piaţa de capital, media & telecom, competiţie & antitrust, infrastructură, real estate & construcţii, insolvenţă & restructurare, etc.).