Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF AmCham - Guvernanţa corporativă - de la buzzword la pilon definitoriu pentru dezvoltarea sustenabilă

 
Conferinţa AmCham – ZF  „Guvernanţa Corporativă: de la buzzword la pilon definitoriu pentru dezvoltarea sustenabilă a ajuns la ediţia a treia, dar motto-ul de la prima ediţie a rămas la fel de actual şi astăzi - o conferinţă necesară pentru transformarea mediului de business românesc.
 
În cei trei ani de când aducem în faţa voastră modele de bune practici în mediul privat, contextul economic general nu a fost niciodată liniştit. 
În 2020 ne-am confruntat cu pandemia de Covid-19, în 2021, desi încercăm să privim cu optimism spre viitor, norii negri se adunau deasupra economiei locale şi mondiale, dar nimeni nu anticipa şocul ce avea să vină şi ce a fost generat de conflictul militar din Ucraina. 
 
Într-o parte de lume în care încrederea era oricum măcinată, un conflict militar zdruncina şi mai mult un element esenţial pentru că ecosistemul de business să funcţioneze: ÎNCREDEREA. 
“Romånia poate creşte pe trei piloni: investiţii, transformarea într-un hotspot antreprenorial şi un model de bună guvernare”, spunea la prima ediţie a conferinţei noastre Ionut Simion, preşedinte al AmCham Romånia. La fel de actual şi astăzi. 
 
Dar cum navigăm prin furtună cu ajutorul bunei guvernante? Cum putem colabora astfel încât businessul să meargă înainte? Cum construim businessuri sustenabile, dar fară ca sustenabilitatea să fie doar o etichetă pe care o lipim pe companie pentru că “dă bine”, ci o preocupare reală de a construi şi dezvolta politici de buna guvernanţă, mediu şi responsabilitate socială? Iată doar câteva dintre temele pe care le propunem pentru dezbatere. 
 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali