Conferinţe
Parteneri
 • Cisco
  Cisco
  PARTENER PRINCIPAL

  .

   

 • Orange
  Orange
  PARTENER

 • Telekom
  Telekom
  Connectivity Partner

 • Microsoft
  Microsoft
  PARTNER

  Fondată în 1975, Microsoft facilitează transformarea digitală într-o eră guvernată de servicii cloud şi soluţii edge inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecărei persoane şi fiecărei organizaţii de pe planetă să îşi atingă pe deplin potenţialul. Strategia Microsoft constă în dezvoltarea celor mai bune platforme şi servicii de productivitate pentru a pune la dispoziţia companiilor soluţii cloud şi edge inovatoare care au la bază inteligenţa atificială.

  Microsoft a deschis primul birou în România în 1996 şi este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa soluţiilor software şi cloud globală şi locală. Organizaţia de Servicii şi Suport (CSS) este al doilea centru de suport din Europa, fiind în acelaşi timp un hub de ingineri profesionişti care stau alături de clienţi şi parteneri pentru a dezvolta soluţii avansate de suport.

   

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  PARTENER PRINCIPAL

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din peste 150 de avocaţi, consultanţi fiscali şi consilieri în proprietate intelectuală. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

   

 • Marsh
  Marsh
  BRONZE PARTNER

  Marsh, lider mondial si local in brokerajul in asigurari si consultanta de risc, creaza parteneriate cu clientii sai pentru a identifica, inventa si implementa solutii inovatoare specifice fiecarei industrii menite a proteja afacerea clientilor si a-i ajuta sa se dezvolte.

 • SAFETECH
  SAFETECH
  PARTNER

  SAFETECH INNOVATIONS este o companie de securitate cibernetica infiintata in anul 2011, pentru a raspunde uneia dintre cele mai mari provocari ale zilelor noastre: necesitatea companiilor si organizatiilor de a-si desfasura activitatea intr-un mediu securizat. Compania SAFETECH INNOVATIONS, liderul pe piata serviciilor de securitate a informatiei din Romania este fondatorul, proprietarul si operatorul STI CERT (Centrul Safetech de Monitorizare si Raspuns la Incidente de Securitate), care functioneaza in regim 24/7 si care este capabil să ajute organizaţiile să-şi sporească rezilienţa şi să rezolve problemele de securitate cibernetică care ar putea apărea.

  Safetech Innovations, este una dintre primele companii din România şi una dintre puţinele din Europa înregistrată ca membru al NATO Industry Cyber Partnership.

   

 • PwC
  PwC
  PARTENER

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali