Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Invitat special Horia Cardoş
CEO, Agroland România

Horia Cardoş este un antreprenor român, originar din Timişoara, care în 1997 a pus bazele Agroland, cea mai mare reţea de magazine cu produse pentru grădinărit, îngrijirea animalelor de companie şi hobby farming din România. Este absolvent al Facultăţii de Chimie Industrială, din cadrul Universităţii Politehnice din Timişoara, ale cărei cursuri le-a urmat în perioada 1987-1992. 

 

Încă din timpul studenţiei, a devenit interesat de antreprenoriat, astfel că a înfiinţat prima sa companie, care distribuia toate categoriile de produse, de la papetărie la îngheţată. În 1997, în urma unei investiţii iniţiale de 20.000 mărci, a dat startul businessului Agroland. În primă etapă, compania distribuia către ferme zootehnice, produse veterinare importate din Italia. Multe dintre aceste ferme au falimentat în anii următori, iar Horia Cardoş s-a reorientat către piaţa gospodăriilor şi a micilor fermieri. Primul magazin Agroland a fost înfiinţat în 1998, urmat de alte câteva, în judeţele Timiş şi Caraş-Severin. Aici erau comercializate, în general, produse pentru nutriţia animalelor de fermă şi hrană pentru animale de companie. În prezent, la 24 de ani distanţă, reţeaua Agroland are 250 de unităţi, localizate în 29 de judeţe, şi peste 2.200.000 de clienţi an.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali