Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta ZF – ROMANIA PROPERTY CLUB

 

POLII DE BUSINESS AI ROMANIEI

Care sunt cele mai noi investiţii imobiliare în oraşele regionale din ţară?
 
Investiţiile imobiliare în proiecte mixte de regenerare urbană, parcuri de afaceri, ansambluri rezidenţiale, centre comerciale şi parcuri logistice au continuat în 2022 în marile oraşe ale României, acomodând nevoile imobiliare ale companiilor din întreg lanţul economic, care se extind la nivel regional.
 
Investitori instituţionali au anunţat noi proiecte în marile centre regionale: Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Constanţa dar şi în oraşe precum Arad, Oradea, Sibiu, Craiova sau Ploieşti. Noile investiţii imobiliare sunt în strânsă legatură cu marile proiecte de infrastrutură: modernizări şi noi aeroporturi precum şi noi proiecte de infrastructură rutieră. 
Cum au performat până în prezent şi care sunt direcţiile de extindere ale celor mai activi jucători regionali, în continuare? Pe ce oraşe, noi oportunităţi şi formate imobiliare mizează toţi aceştia, în perioada următoare? Ce produse imobiliare vor atrage cele mai mari investiţii în 2023? Ce provocări au marii investitori imobiliari în anul următor?
 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • Care sunt cele mai noi investitii, pe toate clasele de proprietati imobiliare, la nivelul marilor orase din tara? 
  • Pe ce s-au concentrat marii jucatori in ultimii ani si care sunt tendintele, pe ce mizeaza acestia in continuare?
  • Noi formate imobiliare, adaptate noului context: logistica si formatele de retail de proximitate, birouri flexibile in orasele regionale, s.a.
  • Cand vom vedea pe piata romaneasca formate imobiliare pentru sanatate – logistica medicala, mall-uri medicale s.a.?
  • Investitii publice necesare pentru accelerarea dezvoltarii oraselor mai mici. Cum se pot dezvolta in continuare orase precum Sibiu, Pitesti, Giurgiu, Medias, Baia Mare s.a.? Ce investitii au atras pana in prezent si ce proiecte de infrastructura publica ar putea atrage atentia fondurilor imobiliare?
  • Care este este perspectiva jucatorilor de pe pietele conexe? Cum au evoluat piata constructiilor si materialelor de constructii, jucatorii din facility si property management, pietele de amenajari interioare si fit-out?
Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali