Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SILVER
Share event
DESPRE EVENIMENT

10 ani de business: creştere explozivă, criză, noua normalitate

Ultimii 10 ani au fost extrem de dinamici pentru economia românească şi, implicit, pentru comunitatea de business din România, care a trebuit să se adapteze continuu la schimbări dramatice. Acum 10 ani am aderat la Uniunea Europeană şi eram în plin ciclu de creştere economică explozivă. După aproximativ trei ani, am fost loviţi şi noi de criza financiară globală şi am suferit o contracţie economică şi investiţională fără precedent. După alţi câţiva ani de ajustări dure, am intrat în ceea ce se poate numi „noua normalitate”, o perioadă de incertitudini, volatilitate şi reluare lentă a investiţiilor.

Fiecare etapă a acestor zece ani a adus cu sine lecţii esenţiale. Vom reflecta asupra lor miercuri, 7 decembrie 2016, începând cu orele 9.30 a.m. în cadrul evenimentului “10 ani de business: creştere explozivă, criză, noua normalitate”, alături de personalităţi de prim rang ale mediului de afaceri românesc, într-un eveniment organizat cu sprijinul Ziarului Financiar.

Evenimentul marchează aniversarea a 10 ani de activitate a societăţii de avocaţi Reff & Asociaţii, membră Deloitte Legal, şi reprezintă un prilej de a reflecta asupra celor mai importante evenimente de business din această perioadă şi de a încerca să anticipăm câteva tendinţe pentru următorii 10 ani.