Simona Chirica este partener local al Schoenherr si Asociatii specializata in drept civil, drept comercial şi drept fiscal. Are o bogata experienţa in tranzacţii imobiliare, achiziţii şi fuziuni la nivel naţional, proiecte green field, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operational si financiar. In ultimii ani, Simona a oferit consultanţa juridica in tranzacţii importante din Romania, in special in domeniul energiei regenerabile. De asemenea, a oferit consultanta mai multor jucatori din industria de retail din Romania. Experienta sa include asistarea echipei de litigii si arbitraje in arbitraje nationale si internationale in domeniul constructiilor. Simona este doctor in drept şi lector universitar la Academia de Studii Economice, Bucureşti. Simona vorbeşte fluent limbile germana şi engleza.
-
Partener, Schoenherr si Asociatii
-
CEO, Azomures
Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul industrial, Mihai Aniţei este CEO al Azomureş, cel mai important producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România, din iunie 2012. Anterior ocupării acestei funcţii, Mihai Aniţei a activat pe poziţii similare în companii din domeniul producţiei de ambalaje, zahăr, oţel şi sticlă. De profesie inginer, Mihai Aniţei este absolvent al unui curs MBA - The Open University. Din poziţia de CEO al Azomureş, Mihai Aniţei şi-a propus ca în următorii ani să crească livrările de îngrăşăminte pentru agricultura românească şi să gestioneze planul de modernizare a instalaţiilor de producere a fertilizanţilor de pe platforma de la Tîrgu Mureş.
-
Lider servicii de audit pentru antreprenori, PwC Romania
Mihai lucrează de 18 ani în cadrul PwC fiind implicat în mai multe lucrări de audit şi a acumulat o experienţă semnificativă în timpul misiunilor sale de audit financiar, de revizuire a situaţiilor financiare în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS) şi cu cerinţele statutare şi de analiză diagnostic. În calitatea de partener al departamentului de Assurance, el conduce echipele de audit financiar pentru industria de retail şi bunuri de consum şi agricultura, şi coordonează diverse alte proiecte. Are un portofoliu semnificativ de clienţii din industria de retail şi bunuri de consum din România.
Mihai este responsabilul cu Serviciile pentru Companii Private (“PCS“) pentru România şi este implicat activ în proiecte regionale şi globale pe tema PCS.
Mihai este membru al Asociaţiei Experţilor contabili şi contabililor Autorizaţi din Marea Britanie şi al Camerei Auditorilor Financiari din România.
Deţine diplomă în inginerie aeronautică în cadrul Institutului de Aeronautică Bucureşti. Vorbeşte fluent limba engleză. -
Partener , Pachiu si Asociatii
Ana-Maria Goga este partener in cadrul Pachiu si Asociatii si in prezent conduce Grupul de Practica Drept Imobiliar.
Ana-Maria are o experienta semnificativa intr-o serie larga de operatiuni imobiliare, oferind asistenta unor investitori importanti in procesele de achizitie, dezvoltare si finantare a proiectelor de cladiri de birouri, de retail, precum si a proiectelor rezidentiale. Ana-Maria a acumulat experienta atat in domeniul investitiilor de tip Greenfield, cat si cu privire la achizitii complexe sau tranzactii de vanzare a diverselor proiecte imobiliare. Ea are, de asemenea, o experienta solida in chestiuni juridice ce tin de operatiuni cu terenurile agricole. Competentele sale juridice acopera domeniul dreptului imobiliar, dreptul constructiilor, dreptul mediului, dreptul bancar. Ana-Maria vorbeste fluent limbile romana, germana si engleza, avand si cunostinte de limba franceza. -
CEO, TotalSoft
Liviu Drăgan este fondatorul TotalSoft, cel mai important producător de software de business local, companie aflată de 4 ani în fruntea furnizorilor de soluţii ERP din România. Aflat la conducerea companiei de la înfiinţarea sa, în anul 1994, Drăgan a devenit una dintre personalităţile marcante ale industriei IT româneşti, un puternic susţinător al produselor software proprietate intelectuală şi al specialiştilor români.
Liviu Drăgan este creatorul a două dintre cele mai puternice branduri IT româneşti, TotalSoft şi Charisma, mărci care reprezintă o importantă carte de vizită pentru industria autohtonă de software în 28 ţări, pe 4 continente.TotalSoft este singurul producător român de software care a investit într-o soluţie pentru companiile din agricultură, printre clienţii săi numărându-se TCE3 Brazi, Maria Trading, Carmistin, Avicarvil, Rodbun, Canah International sau Cicalex.
În calitate de membru fondator şi de Preşedinte al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (perioada 2005-2011), Liviu s-a implicat activ în promovarea industriei IT româneşti. Este cel care a introdus conceptul de management de proiect în România (prin sistemul Primavera) şi a contribuit la crearea celei mai mari aplicaţii de e-procurement la nivel european (www.e-licitatie.ro).
-
Preşedinte CEC Bank , Preşedinte de onoare ARB
Domnul Ghetea este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bancheri din Romania. Este presedintele CEC Bank din anul 2007, an in care actionarul bancii, Statul Roman, a aprobat "Strategia de dezvoltare a CEC pentru perioada 2007–2011". Atunci s-au pus bazele unuia dintre cele mai ample procese de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca comerciala universala - CEC BANK S.A. Demersul a fost unul de succes, iar CEC Bank a inregistrat constant profit in ultimii 7 ani, acesta reprezentand sursa de majorare a capitalului social cu circa 112 milioane euro.
Licentiat in matematica la Universitatea din Bucuresti si in economie la Academia de Studii Economice Bucuresti, doctor in economie, domnul Ghetea are o experienta de peste 35 de ani in sistemul bancar, aducand o contributie importanta la stabilirea unor elemente de infrastructura bancara, precum Fondul de Garantare a Depozitelor, Sistemul Electronic de Plata, Biroul de Credit, Transfond.
In 1997, domnul Ghetea a fost ales membru in Consiliul de Administratie al Asociatiei Romane a Bancilor si din 2000 a fost ales presedinte - functie pe care o detine si in prezent. In aceasta calitate, a fost distins cu Ordinul National “Pentru Merit” in gradul de Cavaler. Domnul Ghetea este profesor asociat si membru de onoare al Institutului Bancar Roman si membru al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma