Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Descoperim campioni în business - căutăm modele de succes!

Credem că oamenii care au construit companii cu creşteri sustenabile merită aplauze. Îi vom invita pe scenă nu doar pentru a îşi primi premiile şi a fi aplaudaţi, dar şi pentru a împărtăşi povestea succesului lor. Şi asta şi pentru că Romania are nevoie de modele, tinerii au nevoie să se raporteze la figuri de succes autohtone care să îi motiveze şi să îi facă să creadă în şansa lor de a reuşi. Iar campionii în business sunt adevarate modele de urmat.
 
Proiectul Campioni în Business este un "bravo" şi un "mulţumesc" pentru antreprenorii români care, crescând companii de succes, pun în mişcare economia şi dezvoltă întreaga Românie. Ei generează locuri de muncă şi afaceri responsabile care îmbunătăţesc simţitor viaţa comunităţilor din care fac parte. Ei vin cu idei inovatoare care ne simplifică viaţa tuturor.
 
Veti afla despre succesul lor, al antreprenorilor curajoşi şi vizionari, care au făcut din fiecare piedică un punct de sprijin pentru următorul pas înainte. Antreprenorii model pentru colegii lor de generaţie şi pentru comunitatea în care trăiesc. Cei care sunt în spatele celor mai dinamice companii din România.
 
Antreprenorii de succes urmează sa urce pe podium la:
 
Cluj Napoca, Hotel Opera Plaza, Sala Cristal
16 octombrie 2013 Vezi agenda
 
Iaşi, Hotel Unirea, Sala Cuza
24 octombrie 2013
 
Gala Campioni în Business
Bucureşti, Hotel Athenee Palace Hilton, Salon Le Diplomate
4 noiembrie 2013, ora 18:30
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi www.campioniinbusiness.ro
Vă aşteptăm să îi cunoaşteţi şi să îi sărbătorim pe campionii români în business la toate cele 3 evenimente!