Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videconferinta Ce aduce 2k22 pentru business-urile în impas?

Ce aduce 2k22 pentru business-urile în impas? 
Avertizarea timpurie şi viitorul soluţiilor de restructurare. Preocupările oamenilor de business.
 
 
În România există un stigmat al insolvenţei care îngreunează luarea unei decizii cu privire la o companie în dificultate. Stigmatul insolvenţei influenţează şi comportamentul antreprenorilor, 80% dintre aceştia declară că nu s-au mai întors în business după ce au trecut printr-un eşec.
Pentru acest eveniment ne propunem, împreună cu invitaţii noştri, să discutăm despre nevoile antreprenorilor din România, cum sprijină statul companiile în dificultate şi ce înseamnă restructurarea unei companii, dincolo de restructurarea financiară. Videoconferinţa este organizată în contextul în care Proiectul de lege care transpune Directiva Europeană 1023/2019 privind insolvenţa şi restructurarea de business în legislaţia din România a reluat procesul de avizare interministerială, odată cu schimbarea de Guvern, iar legea insolvenţei va fi schimbată. 
 

Conferinţă organizată în cadrul proiectului  ”Mecanismele de avertizare timpurie şi cadre preventive de restructurare în România – Reform/SC2020/023” , având ca beneficiar Ministerul Justiţiei.

Proiect finanţat Comisia Europeană prin Programul de Sprijin pentru Reforme Structurale

Consultantul selectat de Comisia Europeană: AARC Irlanda în cooperare cu CITR România şi Early Warning Europe Danemarca

Opiniile exprimate în conferinţă nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali