Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER Partener PARTNER PARTENER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT
Jumatate din cifra de afaceri totala a companiilor din Romania este generata de 1.200 de jucatori, firme care aduna in bilanturi 130 de miliarde de euro, firme care tin exporturile anuale de 52 de miliarde de euro, firme care dicteaza insa si balanta importurilor, companii care prin deciziile lor de business isi pun amprenta asupra oraselor in care au ales sa investeasca. 
 
Au trecut prin reorganizari, si-au adaptat strategiile la noile conditii de piata si au ramas in business. Care sunt masurile de care au nevoie marile companii pentru a relua investitiile si pentru a crea noi locuri de munca? Cum pot fi atrase noi investitii de mari dimensiuni in economia romaneasca?
 
Ce poate face Romania pentru a se intoarce la o lunga perioada de crestere economica de 5-6% pe an, sustenabila, care sa ii permita recuperarea decalajelor fata de Vestul Europei?
 
ZIARUL FINANCIAR invita inalti oficiali ai statului, reprezentanti ai celor mai mari banci si companii din Romania, de stat si private, antreprenori, cadre universitare si cercetatori pentru a stabili ce trebuie facut pentru ca economia sa castige noi jucatori de calibru si cum pot fi reduse decalajele dintre zonele tarii?
 
Află mai multe
SPEAKERI
TEME DE DISCUTIE
Care sunt motoarele de crestere pentru perioada 2015-2020 si cum pot fi ele impulsionate?
Care sunt judetele din Romania in care businessul abia respira si ce trebuie facut pentru a readuce in mediul economic zonele monoinduistriale?
Cum s-a schimbat topul celor mai mari jucatori din economie in ultimii ani?
Ce companii au trecut de la statutul de firme mijlocii la lideri de piata si in ce industrii clasamentele au fost rasturnate?
Ce sectoare au beneficiat cel mai mult de cresterea economica de anul trecut si cum putem face sa multiplicam exemplele de companii puternice din economia locala?
Cum poate trece economia de la cresteri de 1-3% anual la un ritm de 5-6% pe o perioada de cel putin cinci ani consecutiv? 

 

 
Află mai multe
GALERIE FOTO - EDITIA 2015