Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

lmpetum Group impreuna cu Ziarul Financiar – liderul presei de business din Romania initiaza o serie de dezbateri mediatizate cu privire la problemele reale si actuale cu care se confrunta antreprenorii si economia locala.

 

lnvitatii acestor dezbateri vor fi antreprenori, reprezentati ai bancilor si ai mediului de afaceri din Romania, specialisti in diferite domenii, dar si reprezentanti ai autoritatilor publice ce au impact in mediul de business.

 

lmpreuna speram sa ajungem la idei inovatoare si solutii viabile pentru economie.

 

Dezbaterile fac parte din Confldex by lmpetum Group - un proiect de anvergura nationala care va radiografia pas cu pas efectele pe care criza coronavirusului le va avea asupra economiei si va pune accent pe elementele care redau increderea mediului de business din economie.

 

Confidex este invitatia lansata de lmpetum Group din dorinta de a crea un cadru de colaborare intre personalitati relevante din mediul de business pentru a contribui la reconstructia strategica si corecta a uneieconomii robuste in Romania.

 

Zlarul Financiar organizeaza pe data de 27 aprilie, incepand cu ora 10:30, prima dezbatere din cadrul proiectului, intr-o videoconferinta gazduita online pe www.z f.ro.

 

Videoconferinta cu tema Circulatia banilor in economle. Investitii in timp de criza, va fi moderata de Cristian Hostiuc, Director Editorial al Ziarului Financiar.

 

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • Cum se finanţează companiile în criză, asigurarea lichidităţilor necesare, fluxul financiar şi respectiv împărţirea responsabilităţii pentru fluiditatea acestuia între companii, bănci, guvern, investitori
  • Impactul în economie al blocării capitalului prin îngheţarea şi neplata datoriilor - între salvarea cashului individual şi falimentul partenerilor, bugetului şi al economiei
  • Trecem criza pe cont propriu sau împreună?
  • Cine face investiţii noi în criză - modele câştigătoare
  • Cum se gestionează un portofoliu cu mai multe companii, dintre care unele cresc, altele scad
  • În cât timp îşi vor reveni businessul românesc şi economia

 

Află mai multe
SPEAKERI
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali