Conferinţe
Parteneri
 • Immochan
  Immochan
  PARTENER

  Fondata in 1976, Immochan, filiala imobiliara a Grupului Auchan, gestioneaza astazi 384 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2,3 milioane de metri patrati de suprafata inchiriabila. 
   
  In Romania, Immochan exerseaza cele patru meserii de real estate ale grupului: dezvoltare de proiecte imobiliare in parteneriat cu hipermarketurile Auchan, leasing si property management pentru centrele comerciale si valorizarea patrimoniala a proprietatilor grupului Auchan.
   
  Immochan Romania a luat fiintăin ianuarie 2012 iar in prezent administreaza 23 de centre comerciale, care reunesc 141.000 metri patrati de suprafata inchiriabila si peste 1200 de parteneri retaileri.
   
  In 27 martie 2015, Immochan Romania a inaugurat Coresi Shopping Resort Brasov, in cadrul celui mai mare proiect de regenerare urbana din Romania, dezvoltat pe o suprafata de 100 de hectare. Impreună cu Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei, inaugurat la finalul anului trecut, cele două proiecte au reprezentat o investitie totala de 120 de milioane de euro. 
   
 • Coresi
  Coresi
  PARTENER