Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Serviciile de e-mail, de stocare a datelor, serviciile de mesagerie si teleconferinte, alaturi de suite de aplicatii precum Office 365, Google Docs sau iCloud de la Apple sunt cele mai raspandite utilizari ale tehnologiei de cloud computing.

Organizatiile trebuie sa se foloseasca de beneficiile cloudului ca sa-si extinda prezenta Web, pentru a profita de noi canale si oportunitati de afaceri. Acest lucru necesita solutii de virtualizare si management care sa raspunda optim noilor provocari.

In acest context, Business Magazin organizeaza o noua intalnire a Clubului BM in cadrul careia vor fi dezbatute cele mai interesante subiecte legate de securitatea in cloud.

Despre Club Business Magazin

Clubul BUSINESS Magazin este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar restrans de invitati.

Evenimentul consta intr-o intalnire intre 4-6 dintre cei mai reprezentativi membri ai comunitatii de business implicati intr-un anumit domeniu si dezbaterea unor teme de interes, in prezenta unui public de 40-50 de persoane.

Intalnirile sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin si au loc seara, intr-un cadru informal, ce permite schimbul de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Subiectul dezbaterii este stabilit inainte de fiecare editie in parte in functie de subiectele “fierbinti” din fiecare perioada.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie BUSINESS Magazin.