Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

Ziarul Financiar şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) prin echipa Centrului de Excelenţă în Litigii Fiscale (NNDKP CELF) organizează videoconferinţa „Disputele fiscale la vreme de pandemiei.

Evenimentul este organizat online, se va desfăşura în intervalul 09.30-11.30 şi va fi transmis live pe ZF.ro si pe pagina de Facebook a ZF.

Temele propuse pentru dezbatere sunt legate de aspectele pe care companiile din România trebuie să le aibă în vedere în 2021 din perspectiva disputelor fiscale în contextul în care pandemia de COVID-19 continuă să influenţeze semnificativ conţinutul agendei economice atât pentru mediul public cât şi pentru cel privat.

Avocaţii şi consultanţii NNDKP CELF împreună cu invitaţii din cadrul evenimentului îşi propun să răspundă la o serie de întrebări relevante pentru mediul de afaceri la începutul acestui an:

  • 2021 va aduce modificări de politici fiscale în România?
  • Revine ANAF la controalele fiscale pre-COVID-19?
  • Vor fi obligaţi contribuabilii să justifice accesarea facilităţilor şi ajutoarelor utilizate în pandemie? Şi dacă da, cărei autorităţi? Şi în baza căror proceduri de control?
  • Reuşesc instanţele române să reprezinte un factor de echilibru între autorităţile fiscale şi contribuabili?
  • Cât de mult se aplică principiile şi jurisprudenţa dreptului european în fiscalitatea românească, inclusiv în soluţionarea disputelor fiscale?

Vă aşteptăm la eveniment şi sperăm că prin această modalitate de desfăşurare virtuală a conferinţei să ajungem la cât mai mulţi dintre dumneavoastră, indiferent de distanţa care ne separă. Este important să continuăm să comunicăm frecvent pe o paletă cât mai largă de teme şi să avem un dialog real - avem convingerea că numai împreună vom identifica cele mai potrivite soluţii de a merge înainte.

Despre NNDKP CELF

NNDKP CELF oferă o experienţă acumulată în peste 325 de litigii fiscale gestionate de echipa integrată formată din 15 avocaţi şi consultanţi fiscali, transpusă în cele mai bune practici. Alături de NNDKP CELF companiile locale şi internaţionale şi antreprenorii români beneficiază de sprijin pe parcursul tuturor etapelor unei potenţiale dispute fiscale, de la stadiul incipient al unui eventual control fiscal, până la faza de conflict judiciar / litigiu în faţa instanţelor române. Adaptabilitatea cunoştinţelor, diversitatea experienţei profesioniştilor NNDKP şi avantajele echipei pluridisciplinare sunt ingrediente cheie în gestionarea cu succes a litigiile fiscale aduse în atenţia şi sub mandatul CELF.

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali