Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT
Cele mai mari 1.000 de companii din ţară au ales să investească aici, au creat locuri de muncă aici, s-au zbătut să rămână în picioare şi continuă să o facă. Cel mai important mesaj dinspre liderii de business spre România anului 2024 poate fi acesta: Noi alegem să dezvoltăm România în continuare. Construim azi pentru generaţiile viitoare. 
 
Top 1.000 cele mai mari companii din România s-a impus deja ca un produs de referinţă în mediul de business autohton. 
 
Pornind de la premisa că cifrele nu mint niciodată, ZF realizează printr-un parteneriat cu Deloitte, un catalog al celor mai mari 1000 de companii din România, un produs jurnalistic în care valoarea vine din interpretarea cifrelor, din anticiparea unor tendinţe care definesc viitorul mediului de business românesc. Am ajuns la a şaptea ediţie. 
 
În ultimii cinci ani, cifra de afaceri a companiilor din România a crescut cu 60%, la 2.600 mld. lei (2022), la un număr de angajaţi rămas la acelaşi nivel, 4,2 milioane de oameni în companii. Ce ne spune acest rezultat despre businessul românesc? Care este „cheia” în care îl citim şi cine mai pariază pe un avans similar în următorii cinci ani?
 
Cele 1.000 de companii reprezintă 50% din cifra de afaceri totală din economie. Fiecare companie din top 1.000 se află în centrul unui ecosistem: clienţi, furnizori, angajaţi, finanţatori şi alţi stake-holderi. Toţi sunt influenţaţi sau influenţează la rândul lor, în funcţie de puterea lor financiară sau economică, viaţa fiecăruia dintre cei 1.000 de primi jucători din economie.
 
La prima ediţie a Top 1.000 cele mai mari companii din România, lansată în anul centenarului, am lansat o temă pe care ne propunem să o reluăm si astăzi: Ce este unic în România de business. 
 
Evenimentul îşi propune să-i aducă la aceeaşi masă pe cei mai mari investitori din România – străini şi români , cele mai mari companii din cele mai importante sectoare, cei mai mari angajatori. 
Parteneri de discuţii vor fi şi autorităţile publice – guvern, ministere, BNR – instituţiile de reglementare a diverselor pieţe din economie. 
 
Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali