Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Cand reusesti sa strangi intr-un loc cele mai mari 1.000 de companii din Romania ai practic imaginea a jumatate din businessul romanesc.

 

Anul de business 2021 poate fi rezumat printr-un record absolut de vanzari atins de firmele din top 100: aproape 950 mld. lei (195 mld. euro), cu 350 mld. lei peste nivelul pe care il aveau companiile din top 1.000 in 2018 – primul an in care am realizat acest Catalog. Mai mult, este pentru prima data cand 30 de firme antreprenoriale romanesti trec pragul de 1 mld. lei cifra de afaceri.

 

Cele 1.000 de companii reprezinta 48% din cifra de afaceri si 28% din profit (o marja de 4,5%). In firmele din top 1.000 lucreaza in jur de 920.000 de oameni, cei mai multi in industria prelucratoare.

 

Fiecare companie din top 1.000 se afla in centrul unui ecosistem: clienti, furnizori, angajati, finantatori si alti stake-holderi. Toti sunt influentati sau influenteaza la randul lor, in functie de puterea lor financiara sau economica, viata fiecaruia dintre cei 1.000 de primi jucatori din economie.

 

Ziarul Financiar isi propune sa-i aduca la aceeasi masa pe antreprenori si manageri care conduc companii din top 1.000, alaturi de institutii financiare care le sustin cresterea, consultanti, avocati, reprezentanti ai Guvernului, reprezentanti ai pietei de capital.

 

Vrem sa vedem cu ce am pornit la drum in 2023 si cum facem fata provocarilor?

Ne propunem sa descoperim imaginea businessului dincolo de cifre, sa luam pulsul celor mai mari jucatori din economie si sa aflam impreuna care sunt premisele de crestere pentru urmatorul an. De unde mai poate sa vina cresterea?

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali