Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Undelucram
  Undelucram
  PARTENER

  Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaţilor din România, cu peste 650.000 de potenţiali angajaţi pe platformă şi peste 750.000 de contribuţii lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale. Platforma pune la dispoziţia angajaţilor şi Salariometru - un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu şi resurse pentru dezvoltarea carierei precum modele de CV, topul angajatorilor şi articole despre industrie.

   

 • Sodexo
  Sodexo
  PARTENER PRINCIPAL

 • JTI
  JTI
  PARTENER

 • KAUFLAND
  KAUFLAND
  PARTENER

  Cu sediul în Neckarsulm, Germania, Kaufland este o parte a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine şi peste 132.000 de angajaţi în 8 ţări.

  Compania, unul dintre cei mai mari retaileri din România, este prezentă în economia locală din 2005 prin Kaufland România.

  Primul magazin Kaufland s-a deschis în Bucureşti, iar acum Kaufland România s-a extins în toată ţara, ajungând la 142 de magazine. Suntem o companie internaţională care se concentrează pe performanţă, dinamism şi corectitudine. Aceste valori ne ghidează şi ne motivează. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienţii să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preţ, prin promovarea sustenabilităţii şi a produselor locale. Acordăm atenţie sporită dezvoltării agriculturii regionale, asigurând astfel un sortiment variat de produse autohtone, prin dezvoltarea de parteneriate oneste cu producătorii locali. Abordarea noastră e una care răspunde la nevoile clienţilor noştri, pune bazele unor relaţii durabile cu producătorii locali, partenerii şi furnizorii noştri.

   

   

 • Tremend
  Tremend
  PARTENER

 • Vodafone
  Vodafone
  PARTENER BRONZE

 • Riverbed
  Riverbed
  PARTENER

 • Lidl
  Lidl
  PARTENER

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali