Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER
Share event
TEME DE DISCUŢIE

Suntem pregătiţi de iarnă sau stingem becul? Care sunt soluţiile rapide pentru scăderea facturilor? Piaţa liberă este o utopie? Regiunea contează mai mult decât Uniunea? Cât puteam să atragem din fondurile europene destinate tranziţiei energetice şi cât au intrat efectiv în economie? Câţi MW noi punem anul acesta în funcţiune, dar în trei ani? Ce rol are Marea Neagră în Iniţativa Celor Trei Mări? Cine vine în locul americanilor în Marea Neagră? Ce gaz nou vine în ţară şi prin ce conducte? Începe boom-ul verde sau entuziasmul se pune on hold? Fiecare consumator trebuie să devină producător? Cum se asigură România că energia ajută economia şi nu îi închide industria?

Alături de factori de decizie, companii strategice, fonduri de investiţii, antreprenori şi analişti Ziarul Financiar organizează la final de an o dezbatere fierbinte despre anul în care Europa a învăţat că energia proprie este cel mai important activ, indiferent de sursă.

Alături de cei mai buni specialişti din industrie, Ziarul Financiar va încerca să găsească soluţii pe termen scurt pentru a limita impactul crizei energetice, dar şi să înţeleagă care ar putea fi direcţiile de dezvoltare până în 2026 în noua lume a energiei.

Care vor fi răspunsurile?

Aflaţi într-o nouă ediţie a conferinţei ZF Energie.

 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali