Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER STRATEGIC PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Conferinţa ZF Piaţa de capital 2024, ediţia a III-a: Din ce în ce mai mulţi români investesc la Bursa de Valori. Numărul lor a ajuns la un maxim istoric, iar piaţa are resurse financiare disponibile. Cum pot companiile fructifica mai mult acest interes?

Bursa de Valori de la Bucureşti este la maxim istoric, numărul de investitori de asemenea la valori nemaiîntâlnite, interesul investitorilor străini la un nivel ridicat, iar fondurile de pensii private Pilon II, cei mai stabili investitori ai pieţei de capital din România, au în portofoliu sume din ce în ce mai mari.

Pe 19 septembrie 2024, Ziarul Financiar organizează a treia ediţie a conferinţei ZF Piaţa de Capital şi îşi consolidează rolul de agregator de informaţii şi generator de dezbateri, plecând de la aceeaşi premisă: doar reunind la masa discuţiilor cei mai buni specialişti din domeniu se pot genera idei relevante.

La un an distanţă de la listarea record a Hidroelectrica, a patra cea mai mare din lume în 2023, întrebarea este cum formăm noile valuri de creştere pentru piaţa de capital, cu impact direct în economia locală?

50% din cei 200.000 de investitori sunt activi acum la Bursa de Valori Bucureşti, adică au tranzacţionat cel puţin o dată în ultimele şase luni. Resursele sunt disponibile, piaţa se mişcă, dar cum fructificăm aceste cifre? Care sunt următoarele investiţii din activele de 140 mld. lei ale fondurilor de pensii private? Ce au câştigat companiile antreprenoriale după ce s-au listat?

ZF Piaţa de Capital 2024 aduce în dezbatere provocările pieţei de capital din România într-o perioadă în care tumultul alegerilor de pe ambele maluri ale Atlanticului umbreşte deseori decizia fundamentală de invstiţie, iar maximele istorice de pe plan local au nevoie să se reflecte mai pronunţat în economie.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali