Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER SILVER PARTENER SILVER
Share event
DESPRE EVENIMENT

CSR 2019: Pot companiile să rezolve problemele societăţii?

Cele mai responsabile companii din Romania

 
 Termenul CSR se leagă de numeroase definiţii şi practici descrise în publicaţiile de specialitate şi se referă la varii domenii: drepturile omului, guvernanţă corporativă, sănătate şi siguranţă, aspecte legate de mediu, condiţii de muncă etc. În cadrul evenimentului „CSR 2019: Pot companiile să rezolve problemele societăţii?”, ne propunem să mergem dincolo aceste definiţii şi să vă oferim o interpretare pragmatică asupra modului în care se face CSR în România.

Ştirile referitoare la donaţiile record realizate de companii private pentru construcţia primului spital de oncologie pediatrică din România s-au viralizat rapid, iar motivele sunt lesne de înţeles: avem nevoie de spitale, avem nevoie de soluţii, iar mediul privat a demonstrat că poate să le ofere. Modul în care s-au propagat aceste ştiri reprezintă şi o dovadă în plus că setea de exemple pozitive pentru problemele societăţii româneşti este mare. Construcţia spitalului de oncologie pentru copii este însă doar unul dintre numeroasele exemple prin care companiile şi-au arătat implicarea faţă de problemele societăţii româneşti.

În cadrul evenimentului, vă propunem să analizăm modul în care companiile de pe piaţa locală au decis „să ia problema în mâini”, acolo unde instituţiile statului încă nu au reuşit.

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali