Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cum pot contribui IMM-urile la relansarea economica a Romaniei?

Anul 2013 a adus o crestere economica de 3,5% care a fost generata in principal de marile companii, cele care ajung rulaje de sute de milioane sau de ordinul miliardelor de euro. Insa intr-o economie sanatoasa, IMM-urile, acele firme care dau masura antreprenoriatului, ar trebui sa aiba o contributie la fel de importanta la evolutia PIB-ului. In Romania exista aproximativ peste 440.000 de IMM-uri, adica fime care au o cifra de afaceri mai mica de 50 de milioane de euro si sub 250 de angajati.

Cum se implica statul in dezvoltarea acestor companii, ce surse de finantare au la dispozitie companiile de talie mica si medie, ce ajutoare pot primi de la stat, care sunt bancile interesate sa finanteze IMM-uri si care sunt conditiile in care se acorda creditele?
 
Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care participatii evenimentului "Cum pot contribui IMM-urile la relansarea economica a Romaniei?" organizat  de Ziarul Financiar vor incerca sa raspunda. Evenimentul va aduce la aceeasi masa reprezentantii IMM-urilor, ai bancilor si ai autoritatilor.